Ακαθαρσίες

Σύμφωνα με τα αξιώματα της θεωρίας του Στρόνγκμποου, αυτοί οι δήθεν θαρραλέοι πιστοί των μοντέρνων καιρών ήταν κατηγορούμενοι για μια βδελυρή οπισθοχώρησή τους προς τον καθωσπρεπισμό, επειδή είχαν υιοθετήσει μεγαλειώδεις ιδέες περί τάξης.
Κατά τον Στρόνγκμποου, αυτό έκαναν μόνο και μόνο για να κρύψουν από τον ίδιο τους τον εαυτό τη βδελυρή αταξία της πραγματικής τους φύσης, τα απύθμενα βάθη της ψυχής τους[...]
Όσο για τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών του(Άγγλοι), που εκ παραδόσεως υποστήριζαν την αποστολή μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων στο εξωτερικό, τρόμαξαν από τον ισχυρισμό του Στρόνγκμποου ότι κάθε στρατιωτική εκστρατεία ήταν απλώς το προσωπείο που κάλυπτε μια σεξουαλική ασθένεια και, συγκεκριμένα, ένας βαθύς φόβος απέναντι στην ανικανότητα.
Όσο για τα ίδια τα θεμέλια του ιμπεριαλισμού, με χυδαιότητα παρομοίαζε τα κέρδη που συσσωρεύονταν από στρατιωτικές εκστρατείες στο εξωτερικό με περιττώματα.

Αυτό που πάνω απ' όλα εκτιμά ένα μικρό παιδί είναι τα ίδια του τα περιττώματα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι το μόνο προϊόν που μπορεί να παράγει σε τόσο μικρή ηλικία.
Ως εκ τούτου, αυτοί που οικοδομούν αυτοκρατορίες και όσοι ενδιαφέρονται για το χρήμα είναι τα αέναα παιδιά της κάθε εποχής που παίζουν με τα περιττώματά τους. Ωστόσο, πίσω από άλλα προσωπεία, βρίσκουμε ανθρώπους που μηχανεύονται τρόπους για να καλύπτουν με το μανδύα της ευπρέπειας τις φοβερές σεξουαλικές διαστροφές τους.
Γιατί στη Δύση είναι αυταπόδεικτο ότι δεν πρέπει να χαραμίζεις τη ζωή σου παίζοντας με τα σκατά, ενώ η προσεκτική συσσώρευση κέρδους θεωρείται ένας αξιέπαινος και ευγενής στόχος.
Τι σχεδιάζουν τελικά αυτοί οι θιασώτες; Μήπως φοβούνται τους ολισθηρούς και εντελώς άναρχους ρυθμούς της αληθινής σεξουαλικότητας; Μήπως γι' αυτό επιδίδονται σ' ένα αντι-όργιο αδιάφορων τελετών και ζοφερών κονσέρτων τα κυριακάτικα απογεύματα; Επειδή καταντούν να εκδηλώνουν την περηφάνια τους με τη μόνη αισθησιακή πράξη για την οποία είναι ικανοί; Με το να αφοδεύουν;


"Ο κώδικας του Σινά"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

M Train

Λεβιάθαν ή το μυθικό τέρας που εμφανίζεται τόσο σε θρησκευτικά κείμενα όσο στην τέχνη και στην πολιτική θεωρία

Πρώτο ποστ για το 2020, αυτή τη θεσπέσια χρονιά #not!